top of page

ons. 23. juni

|

Tune Ridesenter

Treningsleir på Tune 23.-27.06

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Treningsleir på Tune 23.-27.06
Treningsleir på Tune 23.-27.06

Tid og sted

23. juni 2021, 19:00 – 27. juni 2021, 23:00

Tune Ridesenter, Gamle Kongevei 432, Grålum, Norge

Gjester

Om arrangementet

I samarbeid med Tune ridesenter har vi gleden over å invitere til treningsleir på Tune i år også! Denne gangen blir det et fem dagers treningsopphold fra onsdag 23. juni til søndag 27.juni.

Vår treningsleir er for deg med egen hest/ponni som ønsker intensiv trening og sosialt samvær. Alle aldre og nivåer er velkommen. Vi tilpasser oppholdet til dine ønsker og behov. Du kan velge om du vil ri sprang eller dressur, alene eller med andre, og en eller to ganger om dagen. Det er også mulig å ri noen terrenghinder.

Du tar med din egen hest som bor på senteret og det er mulighet til at du selv også kan overnatte i koselige hytter på gårdsplassen. Vi blir å legge opp til sosiale aktiviteter og felles måltider.

Iselin og Henriette står for undervisningen, Tune Ridesenter med Gina Charlotte Lindbæk i spissen sørger for at både hest og ryttere har det de trenger utenom.

Henriette har tatt den tyske beriderutdannelsen, Iselin er utdannet ridelærer III.

Totalpris for treningsleiren er:

Stor pakke: 6000 kr inkl 9 ridetimer, mat, oppstalling og overnatting.

Liten pakke: 5000 kr inkl 5 ridetimer, mat, oppstalling og overnatting.

Vi legger opp til at vi på siste dag gjennomfører banehoppning eller programridning. Du velger!

Inkludert i prisen:

Oppstalling 5 døgn verdi 1500 kr inkl høy og flis. Må ha eget kraftfor og deltagerne samarbeider om foring/utslipp/innslipp.

Overnatting inkl mat 5 netter verdi 1500 kr i hytter. Må ha med sovepose e.l. Dusj tilgjengelig, vi spiser felles frokost, lunsj, middag og kvelds.

Om du ikke ønsker overnatting/oppstalling trekker du bare dette beløpet fra totalprisen. Om du ikke har overnatting men ønsker å spise lunsj og middag koster dette 400 kr.

Bindende påmelding etter 20. Mai med depositum på halve kursprisen. Resten betales før første ridetime. Retningslinjer vedrørende covid-19 gis før oppstart.

Meld deg på i dag ved å sende en epost til post@johnsenhustad.no

Skriv navn og alder på hest og rytter, og hvilken pakke du vil ha.

Lurer du på noe? Send oss en e-post så svarer vi deg så raskt vi kan. Dette blir sommerens høydepunkt og vi gleder oss veldig.

Iselin, Henriette og Gina.

post@johnsenhustad.no

Dele dette arrangementet

bottom of page